Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το γκολ του Μιραλάς δεν έφτανε στην Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Το γκολ του Μιραλάς δεν έφτανε στην Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 00:07
Το γκολ του Κέβιν Μιραλάς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό ώστε η Έβερτον να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, η οποία ισοφάρισε με τον Λουγκάνο για το τελικό 1-1, περιορίζοντας τα «ζαχαρωτά» στην 6η θέση.

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Πέπε Μέλ στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Έβερτον η οποία έχασε την ευκαιρία να περάσει στην 4η θέση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο 41’ πήρε προβάδισμα με τον Κέβιν Μιραλάς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά».

Ωστόσο στην επανάληψη, ο Λουγκάνο, που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό, κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά στο 75’, χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην Γουέστ Μπρομ, η οποία έπιασε την Στόουκ στην 13η θέση με 22 βαθμούς.

Από την άλλη, η Έβερτον πήγε στους 42 και παρέμεινε στην 6η θέση, έχοντας 5 βαθμούς περισσότερους από την 7η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέχει μόλις ένα από τις Λίβερπουλ και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην 4η θέση με 43 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.