Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τίτλος τιμής στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τίτλος τιμής στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 22:03
Μια από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις της Πορτογαλίας έλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο σούπερ σταρ της Ρεάλ πήρε μετάλλιο τιμής και χρήστηκε μεγάλος αξιωματούχος του τάγματος του πρίγκιπα Ερρίκου.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας», ο Κριστιάνο Ρονάλνο παρέλαβε ακόμα ένα βραβείο, αυτή τη φορά από την πατρίδα του!

Συγκεκριμένα, στον σούπερ σταρ της Ρεάλ απονεμήθηκε το μετάλλιο τιμής και η κορδέλα ανδρείας, καθιστώντας τον αξιωματούχο του τάγματος του πρίγκιπα Ερρίκου, στην σημερινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λισαβόνας.

Το εν λόγω βραβείο έχει πάρει το όνομα του πρίγκιπα Ερρίκου του θαλασσοπόρου, και απονέμεται σε πρόσωπα που διαφημίζουν τον πορτογαλικό πολιτισμό στο εξωτερικό.

Ο άσος της Ρεάλ και αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της πορτογαλικής δημοκρατίας, Ανίμπαλ Καβάκο Σίλβα και στη συνέχεια δήλωσε:

«Ειναι μια από τις πιο υπερήφανες στιγμές στη ζωή μου. Ελπίζω να συνεχίσω τη συλλογή μεγάλων τίτλων. Το όνομά μου θέλω να γραφτεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.