Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσίασε Τοτσέ η Λα Κορούνια

Παρουσίασε Τοτσέ η Λα Κορούνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 17:21
Παίκτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι και επίσημα ο Χοσέ Τοτσέ, με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης.

Στην Ισπανία με τη φανέλα της Λα Κορούνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης και παρουσιάστηκε από τον ισπανικό σύλλογο μαζί με τον Πορτογάλο εξτρέμ Σαλομάο.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού διάλεξε το αριθμό 18 και ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ισπανική ομάδα, η οποία ισοβαθμεί με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στην πρώτη θέση της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

«Από τον Τοτσέ περιμένω γκολ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τον υπογράψαμε. Βέβαια, εδώ και τρεις μήνες δεν έχει ομάδα, έκανε προπονήσεις μόνος του στη Βαρκελώνη και θα διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όμως, εμείς χρειαζόμαστε τα γκολ του και να μας βοηθήσει στην επίθεση», δήλωσε ο προπονητής της Λα Κορούνια, Φερνάντο Βάσκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τοτσέ πιθανότατα να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τον Ιμπραήμ Σισοκό ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λα Κορούνια προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.