Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έριξε πεντάρα στη Ναντ η Παρί

Σαμπιονά: Έριξε πεντάρα στη Ναντ η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 00:30
Άνετο βράδυ είχε κόντρα στη Ναντ η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πήρε τη νίκη με το εμφατικό 5-0 και διατήρησε το +5 από τη Μονακό που κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Τουλούζ.

Σε πάρτι μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Ναντ η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι «πρωτευουσιάνοι» διέλυσαν την αντίπαλο τους με 5-0 στο «Παρκ Ντε Πρένς» και παρέμειναν, με διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη Μονακό, στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 10ο λεπτό, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 36’.

Στην επανάληψη, Μότα (51’) και Καβάνι (58’) «κλείδωσαν» τη νίκη για την Παρί, ενώ στο 64’ ο Ιμπραΐμοβιτς με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ομάδα του Λοράν Μπλάν.

Νίκες για Μονακό και Λιόν


Σαμπιονά: Έριξε πεντάρα στη Ναντ η Παρί
Μετά από δύο σερί απώλειες, η Μονακό επέστρεψε στις νίκες καθώς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Τουλούζ.

Οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Κουρζάγουα, ενώ στο 88’ ο Οκάμπος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Έτσι, η Μονακό διατήρησε το -5 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα αύξησε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την 3η Λίλ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Λιόν επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Ρεμς χάρη στα τέρματα των Λακαζέτ (25’) και Φοφανά (84’) και πέρασε στην 8η θέση με 31 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.