Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη-τετράδας για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη-τετράδας για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 17:48
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντεμπαγιόρ, η Τότεναμ πέρασε με 3-1 από την έδρα από την έδρα της Σουόνσι, έπιασε την Λίβερπουλ στη βαθμολογία και βλέπει ξανά τετράδα.

Μεγάλη νίκη για την Τότεναμ, η οποία με δύο γκολ του Αντεμπαγιόρ, επικράτησε με 3-1 της Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και έπιασε την Λίβερπουλ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τιμ Σέργουντ ξεκίνησε «μουδιασμένα» στην αναμέτρηση, καθώς η Σουόνσι ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες για γκολ, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μπόνι στο 25’, ενώ λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι φώναζαν για πέναλτι για σπρώξιμο του Ντόουσον στον Ιβοριανό επιθετικό.

Ωστόσο στο 35’ μετά από πάσα του Έρικσεν, ο Αντεμπαγιόρ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά το γκολ πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 54’ διπλασίασαν το προβάδισμα τους με αυτογκόλ του Τσίκο Φλόρες!

Η Σουόνσι προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, όμως στο 71’ ο Αντεμπαγιόρ «χτύπησε» ξανά, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την Τότεναμ, με τον Μπόνι να μειώνει απλώς στο 78’ για το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.