Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκόρδας: «Δεν παίζουμε στην… Πριμέρα, μπορούμε να σωθούμε»

Σκόρδας: «Δεν παίζουμε στην… Πριμέρα, μπορούμε να σωθούμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2014 18:22
Ο Λάμπρος Σκόρδας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως ο Άρης έχει πιθανότητες να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ, αφού όπως τόνισε δεν παίζει στην… Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Ο πρόεδρος του Άρη, σε συνέντευξη του στον NOVAΣΠΟΡ FM, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή των «κίτρινων» στην Σούπερ Λιγκ, αφού όπως δήλωσε η ομάδα αγωνίζεται στην Ελλάδα και όχι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η φετινή αποστολή της ομάδας είναι χίλιες φορές πιο δύσκολη από την περσινή, ενώ τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των δελτίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρος Σκόρδας στο NOVAΣΠΟΡ FM:


για το αν υπάρχουν πιθανότητες παραμονής του Άρη στην Σούπερ Λιγκα:

"Ε, δεν παίζουμε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Φυσικά και υπάρχουν οι πιθανότητες. Η ομάδα πρέπει να διασωθεί γιατί έχει δυνάμεις και δυνατότητες να τακτοποιηθεί και να πληρώνει στη συνέχεια. Το μαγαζί τώρα είναι σε κατάσταση παράγκας. Ο Άρης όμως μπορεί να συνέλθει με συ συσπείρωση», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας παραδεχόμενος όμως ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Η αποστολή μας η εφετινή είναι η χίλιες φορές πιο δύσκολη από την περσινή. Η ομάδα πέρσι ήταν πιο έμπειρη. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από την ομάδα. Δεν έκανε ανανεώσεις η διοίκηση Ηλίας και έτσι έχει έρθει η ομάδα σε αγωνιστικό αδιέξοδο".

για το θέμα των δελτίων και των οικονομικών προβλημάτων στην ΠΑΕ:

"Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία και πιστεύω ότι θα βγουν τα δελτία και η ομάδα θα έχει επιλογές. Τα προβλήματα είναι πολλά. ΕλπίζΩ... με τη βοήθεια, τη συσπείρωση και τη δυναμική που έχει ο σύλλογος, γιατί ο Άρης έχει δυναμική.

Πρέπει να υπάρχει λύση στο θέμα των παραγόντων. Πρέπει εκεί να βρει λύσεις ο Άρης. Όταν έφυγα το 2009 ο Άρης έβγαζε 15 εκατ. έσοδα με μια ομάδα με παίκτες καλούς. Είχε ρυθμίσει και χρέη και τις οποίες ρυθμίσεις τηρούσε. Τα ελλείμματα που σας είπα δημιουργήθηκαν από την κακή διαχείριση. Αυτά όμως θα τα δει ο Εισαγγελέας".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.