Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Μπαρτσελόνα με… υπογραφή Μέσι

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Μπαρτσελόνα με… υπογραφή Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2014 01:01
Νέο σόου Μέσι κόντρα στη Χετάφε, με τον Αργεντινό άσο να πετυχαίνει δύο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην Μπαρτσελόνα (2-0), η οποία σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Μια εβδομάδα μετά τα δύο γκολ που έβαλε κόντρα στην Χετάφε, ο Λιονέλ Μέσι «χτύπησε» ξανά τους Μαδριλένους, καθώς με δύο προσωπικά τέρματα (44’, 63’) «σφράγισε» την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στην Μαδρίτη.

Μάλιστα το δεύτερο γκολ του Μέσι ήταν για… highlight, καθώς ο Αργεντινός πέρασε τέσσερις αντιπάλους αλλά και τον τερματοφύλακα της Χετάφε, για να στείλει με πλασέ τη μπάλα στην κενή εστία, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον άσχημο τραυματισμό του Νειμάρ ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε με πόνους.

Στον προημιτελικά η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Λεβάντε των Καράμπελα και Βύντρα, η οποία απέκλεισε χθες στους «16» τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σοσιεδάδ με γκολ του Ρος στο 32’ κέρδισε με 1-0 τη Βιγιαρέαλ μέσα στο Μαδριγάλ και προκρίθηκε στους «8» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σανταντέρ.

Η γκολάρα του Μέσι:



Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «16»:


Τρίτη

Αλμερία - Σανταντέρ 0-2 [1-1]

Ατλέτικο - Βαλένθια 2-0 [1-1]

Τετάρτη

Εσπανιόλ - Αλκορκόν 4-2 [0-1]

Μπιλμπάο - Μπέτις 2-0 [0-1]

Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 [0-0] (22:30)

Οσασούνα - Ρεάλ 0-2 [0-2]

Πέμπτη

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάθ 0-1 [0-0] (21:00)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα 0-2 [0-4] (23:00)

Τα ζευγάρια στους «8»:

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα

Σοσιεδάθ – Σανταντέρ

Εσπανιόλ – Ρεάλ

Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.