Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάρτενς: «Κράτησα τα γκολ για τον ΠΑΟΚ»!

Μάρτενς: «Κράτησα τα γκολ για τον ΠΑΟΚ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2014 00:42
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την μετακίνηση του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να δώσει το παρών στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Πανιώνιο.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, ενώ αποκάλυψε πως χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάαρτεν Μάρτενς:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος και εγώ είμαι φιλόδοξος άνθρωπος γι' αυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και τι του είπε ο Στέφενς:

«Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα. Μου έχουν εξηγήσει πολλά πράγματα, μου έχουν εξηγήσει τι είναι ο ΠΑΟΚ, ποιοι οι στόχοι του, αλλά με τον κ. Στέφενς δεν έχω μιλήσει προσωπικά».

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ:

«Υπήρχαν αρκετά πράγματα που είχα στο μυαλό μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μετά από μια καριέρα που έκανα στην Ολλανδία, ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο γι' αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ».

Για το αν μπορούσε να περιγράψει τον εαυτό του, καθώς η Τούμπα περιμένει χρόνια ένα "10άρι":

«Δεν θα πω εγώ τι θα κάνω, κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι η θέση μου είναι αυτή. Έχω δείξει στην Ολλανδία τι μπορώ να κάνω. Έχω μοιράσει ασίστ, έχω πετύχει γκολ, η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω πετύχει πολλά γκολ, αλλά ίσως τα κρατάω για τον ΠΑΟΚ».

Για το πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τον ΠΑΟΚ:

«Ενημερώθηκα στα μέσα Δεκέμβρη για το ενδιαφέρον. Περίμενα τη διακοπή των Χριστουγέννων για να το σκεφτώ καλύτερα. Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να πειστώ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.