Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Ρεάλ και Λεβάντε

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Ρεάλ και Λεβάντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2014 00:53
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στην Οσασούνα (2-0), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γιορτάζει με γκολ την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Στους «8» και η Λεβάντε.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα στην Παμπλόνα και με συνολικό σκορ 4-0, πέρασε άνετα στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ.

Η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».

Βέβαια σε αυτό… έβαλε το χεράκι του και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Φερνάντες ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 56’ ο Ντι Μαρία με σουτ μετά από ασίστ του Χεσέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής του Κοεντράο (85').

Πέρασε και παίζει με Μπαρτσελόνα η Λεβάντε

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Ρεάλ και Λεβάντε
Στο άλλο παιχνίδι, το εισιτήριο για τους «8» πήρε η Λεβάντε η οποία έχοντας στη σύνθεση της τους Καράμπελα και Βύντρα επικράτησε 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο χάρη στο γκολ του Μπαράλ (42') και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα η οποία κέρδισε με 4-0 τη Χετάφε και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «8».

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «16»:


Τρίτη

Αλμερία - Σανταντέρ 0-2 [1-1]

Ατλέτικο - Βαλένθια 2-0 [1-1]

Τετάρτη

Εσπανιόλ - Αλκορκόν 4-2 [0-1]

Μπιλμπάο - Μπέτις 2-0 [0-1]

Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 [0-0] (22:30)

Οσασούνα - Ρεάλ 0-2 [0-2]

Πέμπτη

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάθ [0-0] (21:00)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα [0-4] (23:00)

Τα ζευγάρια στους «8»:

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα/Χετάφε

Σοσιεδάθ/Βιγιαρεάλ – Σανταντέρ

Εσπανιόλ – Ρεάλ

Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.