Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θα στείλουμε τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη»

«Θα στείλουμε τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 21:49
Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά, «Looking for Athens».

«Φωτιές» άναψε το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά γα το ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου για τα όσα δήλωσε σε αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά “Looking for Athens”, αποφάσισε να εξάγει και εκτός Ελλάδος τις προσωπικές του εμμονές, τα κατάπτυστα ψεύδη και την ατέρμονη εκστρατεία λάσπης, δυσφημώντας και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κινηθεί για μια ακόμα φορά νομικά και θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά:

«Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα 13 πρωταθλήματα το οποίο είναι άρρωστο. Είναι απίστευτα τα όργια που γίνονται με την διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι απίστευτα.

Έχουμε περιπτώσεις όπου σε διαιτητή, ο οποίος σφύριξε κατά την εκτίμηση του Ολυμπιακού εις βάρος του μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και έπαψε να είναι διαιτητής. Έχουν δείρει διαιτητές και όλα περνάνε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.