Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΟΚ από τον Γενάρη ο Μάρτενς!

Στον ΠΑΟΚ από τον Γενάρη ο Μάρτενς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 21:37
Τη συμφωνία με την Άλκμααρ προκειμένου ο Μάαρτεν Μάρτενς να ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και όχι απ' το καλοκαίρι ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του πατέρα του Μάρτενς, ο οποίος προανήγγειλε τον ερχομό του Βέλγου άσου στον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Άλκμααρ προκειμένου ο 29χρονος άσος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς κι όχι απ' το καλοκαίρι, όπως ήταν η αρχική συμφωνία!

Μάλιστα ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οριστική συμφωνία της με την ΑΖ Αλκμααρ για την μεταγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς. Ο 29χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς».

Οι πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα είναι τελείωσαν και θα έρθω από τώρα στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω. Ηταν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρο πως θα ερχόμουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά για μένα ήταν σημαντικό να κλείσει η μεταγραφή από τώρα.

Επαιξα λίγο στην πατρίδα μου, το Βέλγιο και πέρασα σχεδόν όλη μου την ως τώρα καριέρα στην Ολλανδία. Πέτυχα ό,τι ήθελα, κέρδισα όλους τους τίτλους και τώρα ήθελα να βιώσω κάτι διαφορετικό. Είχε μεγάλη σημασία για μένα να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως ο ΠΑΟΚ και το είχα ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ μου από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι, λοιπόν που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ που είναι φιλόδοξος όπως κι εγώ.

Στα παιχνίδια που παίξαμε στο Europa League με την Αλκμααρ διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, ήταν σωστά οργανωμένος κι εγώ ευελπιστώ να τον βοηθήσω στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού που είναι και ο ρόλος μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.