Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2013 20:25
Χωρίς να… ιδρώσει, ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες και τελικώς πήραν την νίκη χάρη σε τέρματα των Μανιάτη (63΄) και Αμπντούν (90+3’).

Αποδοκιμάστηκε ο Μασάντο από τον κόσμο του Ολυμπιακού μόλις έγινε αλλαγή, ενώ από την άλλη βραβεύτηκε και αποθεώθηκε ο Τάσος Πάντος.

Το ματς:


Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χωρίς αρκετά βασικά στελέχη, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει με όρεξη από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, με τους Μασάντο και Μανιάτη να ήταν οι πρωταγωνιστές στις σημαντικές ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ωστόσο φωνάζουν δίκαια για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Βίλα ο οποίος έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Κάρολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν πατούσε το ίδιο καλά στο χορτάρι, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να προχωρήσει σε αλλαγές αντικαθιστώντας τους Μασάντο και Αμπντούν (ο πρώτος αποδοκιμάστηκε με τους Φουστέρ και Φετφατζίδη. Δεν πέρασαν δύο λεπτά μετά τις αλλαγές και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βρουν δίχτυα, όταν στο 63’ ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Χολέμπας, ο Μανιάτης έπιασε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-0.

Ο Ολυμπιακός έλεγχε απόλυτα τη ροή του παιχνιδιού, με τον Φετφατζίδη τελικώς να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 90’, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο ίδιος βρήκε εξαιρετικά τον Αμπντούν και αυτός από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 το οποίο σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στα ημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.