Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τσέλσι για 5,5 χρόνια ο Μάτιτς!

Στην Τσέλσι για 5,5 χρόνια ο Μάτιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 19:08
Την απόκτηση του Νεμάνια Μάτις για τα επόμενα 5,5 χρόνια ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον παίκτη να επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» μετά την αποχώρηση του από την ομάδα το 2011. Στα 25 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Μάτιτς όπου αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη Μπενφίκα για λογαριασμό της Τσέλσι, οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού χαφ για τα επόμενα 5,5 χρόνια!

Ο 25χρονος μέσος αποχώρησε από την Τσέλσι το 2011 για λογαριασμό της Μπενφίκα ως μέρος της συμφωνίας για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από τους «μπλε» και την περσινή σεζόν κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Όπως ανακοίνωσε η Μπενφίκα, o σύλλογος έβαλε στα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για την πώληση του Σέρβου άσου, ο οποίος να σημειωθεί πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν με τη Τσέλσι, καθώς αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων με τη φανέλα των «αετών».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να επιστρέψω στην Τσέλσι. Νιώθω πολύ καλά καθ θέλω να τονίσω πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να δώσω χαρά στον κόσμο», δήλωσε ο Μάτιτς ο οποίος επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «21».

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα ο Νεμάνια. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία και έχει γίνει ένας φανταστικός μέσος. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και θα βοηθήσει στο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.