Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ-αουτ με ΠΑΟΚ ο Τοτσέ (;)

Νοκ-αουτ με ΠΑΟΚ ο Τοτσέ (;)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2013 17:09
Άσχημα τα νέα με τον Τοτσέ στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, καθώς ο Ισπανός επιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να λιγοστεύσουν οι πιθανότητες να συμπεριφερθεί στην αποστολή για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, όμως παρόλα αυτά την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε και πάλι μόνος του, και εφόσον δεν μπει σε κανονικούς ρυθμούς ούτε στην απογευματινή προπόνηση τότε δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και αν ο Τοτσέ γυμναστεί κανονικά με τους υπόλοιπους, τότε και πάλι δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στην βασική ενδεκάδα καθώς έχει συμμετάσχει σε μόλις τρεις προπονήσεις.

Έτσι το εναλλακτικό σχέδιο του Φάμπρι δείχνει ότι ο Ισπανός τεχνικός προορίζει τους Φιγκερόα και Εσπάρθα για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο ο Αργεντινός δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από 45-50 λεπτά καθώς θα υπάρχει κίνδυνος να προκύψει νέος τραυματισμός, ενώ από την άλλη ο Εσπάρθα δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του ως επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.