Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ζέκα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών

Με Ζέκα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 15:30
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών συμπεριλήφθηκε ο Ζέκα ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Χωρίς… επτά παίκτες οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (17:00) τον Ηρακλή Ψαχνών για την ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζέκα ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Μέντες, Σίλντενφελντ και Λαγό αλλά και τους Πράνιτς, Μπεργκ και Νάνο οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πέτριτς και έμεινε και αυτός εκτός, σε αντίθεση με τον Αμπέϊντ ο οποίος παρότι τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο και αναμένονταν να προφυλαχθεί, εν τέλει βρίσκεται κανονικά στην 20άδα.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» βρίσκονται με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στη Λεωφόρο, είχαν κερδίσει με 3-0.

Η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπαλμπόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.