Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη πρόκριση για Γαλατάσαραϊ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη πρόκριση για Γαλατάσαραϊ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2013 01:20
Μεγάλη πρόκριση μέσα στη Γερμανία πέτυχε η Γαλατάσαραϊ η οποία πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Σάλκε και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα έδειχναν δύσκολα για τη Γαλατά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τουρκία και οι πιθανότητες πρόκρισης έγιναν ακόμα πιο μικρές όταν ο Νοϊστάντερ έκανε το 1-0 στο 18’. Ωστόσο μέσα σε πέντε λεπτά οι Τούρκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, με τον Άλτιντοπ στο 37’ και το Γιλμάζ στο 42’ να φέρνουν τούμπα το ματς για το 2-1.

Ο Μπαστός ισοφάρισε στο 63’ σε 2-2, ωστόσο η Σάλκε έψαχνε ακόμα ένα γκολ για την πρόκριση, με τον Μουσλέρα να είπε δύο φορές όχι σε προσπάθειες του Ντράξλερ. Οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ και τελικώς στο 90+5’ ο Μπουλούτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 , «παγώνοντας» ακόμα περισσότερο τη «Βέλτινς Αρίνα».

Το ματς


Με στόχο να βάλει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στο παιχνίδι η Γαλατάσαραϊ η οποία από τα πρώτα λεπτά είχε συντριπτικη κατοχή, με τον Ντρογκμπα να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα στο 13’ η «Τσιμπόμ» έχασε ακόμα μια μεγάλη στιγμή, με τον Ινάν να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Χίλντεμπραντ στο 13’, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να σώζει την ομάδα του.

Και έτσι από το.. πουθενά η Σάλκε πήρε κεφάλι στο ματς, καθώς ο Νοϊστάντερ εκμεταλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία στην άμυνα των Τούρκων ύστερα από κόρνερ, και έκανε το 1-0 με σουτ στο 18’.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Άλντιτοπ να πληγώνει την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 1-1 με μακρινό σουτ στο 37’ ενώ ο Γιλμαζ πέτυχε το 2-1 στο 42’, για την μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος η Σάλκε χρειαζόταν δύο γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης με αποτέλεσμα να πιέσει και τελικώς να καταφέρει να ισοφαρίσει, με τον Χέγκερ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο ο Μπάστος στη συνέχεια βρήκε δίχτυα στο 63’ με δυνατό σουτ.

Η πρόκριση κρέμονταν σε τεντωμένη κλωστή με αποτέλεσμα το ματς να πάρει φωτιά». Ο Μουσλέρα είπε «όχι» σε δύο ευκαιρίες του Ντράξλερ, ενώ από την άλλη ο Αμραμπάτ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83’ για να κλειδώσει την πρόκριση για τη Γαλατά. Ωστόσο η Σάλκε στη συνέχεια δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά και τελικώς ο Μπουλούτ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, «σφράγισε» το εισιτήριο της Γαλατά για τους «8» του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.