Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το «θηρίο» ξύπνησε!

Τσάμπιονς Λιγκ: Το «θηρίο» ξύπνησε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2013 00:49
Η Μπαρτσελόνα είναι εδώ! Οι Καταλανοί μετά το εις βάρος τους 2-0 από την Μίλαν στο πρώτο παιχνίδι, έδειχναν ότι θα αποχαιρετούσαν πρόωρα τον θεσμό, ωστόσο με μία επιβλητική εμφάνιση στο «Καμπ Νου», κέρδισαν με 4-0 τους Ιταλούς και πήραν την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σαν... πληγωμένο θηρίο φάνταζε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο «Σαν Σίρο» και τις δύο «κολλητές» από την Ρεάλ Μαδρίτης, και τελικώς… ξέσπασε. Οι «μπλαουγκράνα» με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει το σύνθημα, «σκόρπισαν» τους «ροσονέρι» με 4-0, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ (5’,39’), ενώ Βίγια (55’) και Άλμπα (90+3’) ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο.

«Κλειδί» η χαμένη ευκαιρία του Νιάνγκ για τη Μίλαν πριν το 2-0 ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το ματς:


Οι γηπεδούχοι με τα δύο γκολ παθητικό που είχε από το πρώτο παιχνίδι, αναζητούσαν ένα γρήγορο γκολ. Και το πέτυχαν με τον Λιονέλ Μέσι μόλις στο 5’, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ «εκτέλεσε» τον Αμπιάτι για το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να είχε την υπεροχή και στο 13’ είχε δοκάρι με σουτ του Ινιέστα, ενώ στο 17’ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία για το 2-0 με σουτ του Τσάβι. Στη συνέχεια η Μίλαν κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό και τελικώς στο 38’ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, σε μία φάση που θα άλλαζε όλο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Μασεράνο έκανε το λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Νιάνγκ και βγήκε σε τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Έτσι ο Μέσι τον… τιμώρησε για την αστοχία του στο επόμενο λεπτό όταν και έκανε το 2-0 με σουτ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πεσμένος, με την Μίλαν να αφήνει χώρους και τελικώς το πλήρωσε, με τον Βίγια στο 55’ να κάνει το 3-0 με όμορφο φαλτσαριστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του Αμπιάτι. Το γκολ ανάγκασε τους «ροσονέρι» να ψάξουν με τη σειρά τους σκορ, με αποτέλεσμα ο Αλέγκρι να κάνει διορθωτικές αλλαγές, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Ρομπίνιο και Μουντάρι.

Η Μίλαν κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι το οποίο είχε γίνει αρκετά ανοιχτό, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τους αμυντικούς των γηπεδούχων και τελικώς δέχθηκε τέταρτο από αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, με τον Άλμπα να κάνει το 4-0 στο 90+4’, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για τους Καταλανούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.