Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Μίλαν ο Αλέγκρι

Τέλος από τη Μίλαν ο Αλέγκρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2014 12:52
Παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν αποτελεί και επίσημα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν πως ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Μάουρο Τασότι θα αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας.

Μόλις μια από την ήττα της Μίλαν με 4-3 από τη νεοφώτιστη Σασουόλο, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό μετά από 3,5 χρόνια στον πάγκο των «ροσονέρι».

Ο Αλέγκρι ανέλαβε την Μίλαν το 2010 και στην πρώτη του χρονιά, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον 46χρονο, καθώς οι «ροσονέρι» βρίσκονται τη φετινή σεζόν στην 11η θέση με μόλις 22 βαθμούς και μακριά από τις θέσεις που οδηγούνε στην Ευρώπη.

Ο Αλέγκρι ανέλαβε την Μίλαν το 2010 και στην πρώτη του χρονιά, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον 46χρονο, καθώς οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να τερματίσουν ξανά στην κορυφή, ενώ φέτος βρίσκονται στην 11η θέση με μόλις 22 βαθμούς και μακριά από τις θέσεις που οδηγούνε στην Ευρώπη.

Το κενό που αφήνει ο Αλέγκρι θα κληθεί να καλύψει προσωρινά ο βοηθός του, Μάουρο Τασότι και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης για τον μόνιμο διάδοχο του Ιταλού τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Φίλιπο Ιντζάγκι ως το φαβορί για τον διάδοχό του Αλέγκρι, με τον παλαίμαχο άσος της ομάδας να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας νέων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Μίλαν ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Κ. Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των συνεργατών του.

Η διοίκηση της Μίλαν θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αλέγκρι και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν μέχρι σήμερα και τους εύχεται ό,τι καλύτερη στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο κ. Μάουρο Τασότι θα αναλάβει προσωρινά την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.