Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε μόνος του τη Μίλαν ο Μπεράρντι!

Σέριε Α: Νίκησε μόνος του τη Μίλαν ο Μπεράρντι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 23:45
Τι και αν η Μίλαν προηγήθηκε μόλις στο 13’ με 2-0 στην έδρα της Σασουόλο; Ο 19χρονος Μπεράρντι, που ανήκει στη Γιουβέντους, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (!) γύρισε μόνος του το σκορ, χαρίζοντας μια ιστορική νίκη με 4-3 στους νεοφώτιστους, με τον Μοντολίβο να μειώνει απλώς στο 86’ για το τελικό σκορ. Δύο δοκάρια για τους «ροσονέρι» που παρέμειναν στην 11η θέση!

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη της κόντρα στην Αταλάντα (3-0), η Μίλαν επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα στη Σέριε Α, καθώς ηττήθηκε με 4-3 στην έδρα της Σασουόλο.

Οι «ροσονέρι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο 13ο λεπτό με τους Ρομπίνιο (9’) και Μπαλοτέλι (13’) και όλα έδειχναν πως θα είχαν ένα εύκολο βράδυ κόντρα στους νεοφώτιστους.

Δεν υπολόγιζαν όμως στον Ντομένικο Μπεράρντι… Ο 19χρονος Ιταλός στράικερ, τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι η Γιουβέντους, αλλά τον άφησε δανεικό στη Σασουόλο, πραγματοποίησε το παιχνίδι της… ζωής του, καθώς με τέσσερα γκολ (15’, 28’, 41’, 47’) γύρισε μόνος του το ματς για τους γηπεδούχους, φτάνοντας παράλληλα τα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα!

Στην επανάληψη, η Μίλαν πάλεψε για την ισοφάριση, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλοτέλι και τον Χόντα ο οποίος είχε δοκάρι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ροσονέρι» και τελικά στο 86’ ο Μοντολίβο κατάφερε να μειώσει σε 4-3.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, εάν ο Πατσίνι δεν έστελνε στο φινάλε του ματς τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά προ κενής εστίας!

Το 4-3 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Σασουόλο να παίρνει νίκη-«ανάσα» που την απομακρύνει από τις επικύνδινες θέσεις, ενώ αντίθετα η Μίλαν παρέμεινε στην 11η θέση με 22 βαθμούς.

Το σόου του Μπεράρντι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.