Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 21:28
Ο Ατρόμητος υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη βαθμολογική του απώλεια στην Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που ευνοεί τον ΠΑΟΚ καθώς μείωσε στους 8 τη διαφορά του από την κορυφή. Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Μήτρογλου, δοκάρι στο 69’ ο Μανιάτης.

Για πρώτη φορά μετά τις 22 Σεπτεμβρίου και το 0-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, επιτρέποντας έτσι στον ΠΑΟΚ να μειώσει στους 8 τη διαφορά του από την κορυφή αλλά και να αυξήσει στους 9 την απόσταση του από την 3η θέση.

Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, καθώς το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τον Ατρόμητο να μπαίνει καλύτερα στο ματς, έχοντας πάρει τον έλεγχο του κέντρου, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή στην εστία του Ρομπέρτο.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Όλαιτάν είχε μπλοκαριστεί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στις καθυστερήσεις είχε την καλύτερη ευκαιρία για γκολ με σουτ του Τσόρι που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 68’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Μανιάτης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων στην καλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Τρία λεπτά μετά ήρθε η απάντηση από τον Ατρόμητο, με τον Ρομπέρτο να κάνει τρομερή επέμβαση στην προσπάθεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η επανεμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου (μπήκε στο 62’) και η είσοδος του Σαβιόλα στο 70’ δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό να σκοράρει, ούτε όμως η είσοδος του Ναπολεόνι στο 78’ βοήθησε τους γηπεδούχους να πετύχουν ένα τέρμα.

Στο φινάλε ο Κάμπελ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68' Μπρίτο), Ουμπίδες, Μπρίτο, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62' Μήτρογλου), Ντομίνγκες, Σαβιόλα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.