Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια τη Λίβερπουλ στο «Μπριτάνια»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια τη Λίβερπουλ στο «Μπριτάνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 20:10
Σε ένα τρομερό παιχνίδι με 8 γκολ (!), η Λίβερπουλ επικράτησε με 5-3 της Στόουκ στο «Μπριτάνια» και πέρασε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Δύο γκολ ο Σουάρες, διαμαρτύρονται για το 3ο γκολ των «κόκκινων» οι γηπεδούχοι.

Τρομερό παιχνίδι στο «Μπριτάνια», με την Στόουκ να βάζει δύσκολα στην Λίβερπουλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη με το εντυπωσιακό 5-3 και να περάσουν ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε ιδανικά, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό πήρε προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Σόουκρος (η μπάλα κόντραρε στο σώμα του μετά από σουτ του Σισοκό), ενώ στο 32’ ο Σουάρες διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ωστόσο, δύο πρώην παίκτες της Λίβερπουλ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα για την Στόουκ, κάνοντας το 2-2 μέχρι το ημίχρονο! Αρχικά ο Κράουτς στο 39’ μείωσε το σκορ σε 2-1, ενώ στο 45’ ο Άνταμ με «κεραυνό» έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια τη Λίβερπουλ στο «Μπριτάνια»
Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ ξαναπήρε «κεφάλι» στο σκορ με πέναλτι του Τζέραρντ στο 51’ το οποίο κέρδισε ο Στέρλινγκ, ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Άγγλος άσος είχε πάρει τη μπάλα με το χέρι χωρίς όμως να δοθεί παράβαση.

Μάλιστα ο ίδιος στο 71’ έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Σουάρες και αυτός έκανε με ωραίο πλασέ το 4-2, πετυχαίνοντας το 22ο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν!

Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 85’ ο Γουόλοτερς μείωσε σε 4-3, δίνοντας ελπίδες για τον βαθμό της ισοπαλίας στην Στόουκ, οι οποίες αποδείχθηκαν… φρούδες, καθώς στο 87’ ο Στάριτζ διαμόρφωσε το τελικό 5-3, με τον ίδιο να σκοράρει στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και είχαν δοκάρι για το 5-4, ωστόσο το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ η οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ την Στόουκ στο «Μπριτάνια» σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.