Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 19:08
Με γκολ των Τζέκο (8’) και Νεγρέδο (90+5’), η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με νίκη από την έδρα της Νιούκαστλ (2-0) και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για γκολ του Τιοτέ που ακυρώθηκε στο 37’.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Νιούκαστλ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και να «σκαρφαλώσει» έστω και προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τζέκο, ενώ λίγο αργότερα ο Νεγρέδο έχασε ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Μάντσεστερ Σίτι
Ωστόσο στο 37’ ο Τιοτέ με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, όμως ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με τον επόπτη ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ καθώς θεώρησε πως ο Γκουφράν επηρέασε τη φάση (photo)!

Στην επανάληψη, η Νιούκαστλ πίεσε για την ισοφάριση και είχε ευκαιρίες για να κάνει το 1-1, με τον Χαρτ ωστόσο να κρατάει το μηδέν για την Σίτι.

Στο 90’ ο Φερναντίνιο είχε δοκάρι για να «κλειδώσει» τη νίκη των φιλοξενούμενων και εν τέλει στο 90+5’ ο Νεγρέδο κατάφερε να κερδίσει τον Κρούλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Να σημειωθεί πως ο Νασρί τραυματίστηκε σοβαρά στο 79ο λεπτό και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.