Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Εύκολο απόγευμα για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Εύκολο απόγευμα για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 17:23
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Περαμαϊκό η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Μώτο (35’ αυτογκολ), Ανάκογλου (48’) και Ντακόλ (68’) και ξέφυγε με +10 από τον δεύτερο Ηρόδοτο ο οποίος είχε ρεπό...

Μπροστά σε περίπου 9000 φίλους της, η ΑΕΚ είχε ένα άνετο απόγευμα απέναντι στον Περαμαϊκό, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδό της στην Football League.

Παρόλα αυτά η εμφάνιση του πρώτου μέρους δεν ήταν καλή για την «Ένωση», η οποία μπορεί να μην απειλήθηκε, ωστόσο δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 35’ χάρη σε «δώρο» του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μώτου ο οποίος σε προσπάθεια του να διώξει την κεφαλιά του Μπρέσεβιτς ύστερα από κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Το αυτογκόλ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ΑΕΚ, η οποία στην επανάληψη παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και μόλις στο 48’ διπλασίασε το προβάδισμα της χάρη στο γκολ του Ανάκογλου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα και εν τέλει ο Ντακόλ στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τη μπάλα να βρίσκει και στο σώμα του Καραγιάννη.

Έτσι, η ΑΕΚ παρέμεινε πρώτη με 32 βαθμούς και ξέφυγε με +10 από τον δεύτερο Ηρόδοτο ο οποίος είχε ρεπό την 13η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Σταθάκης (5' Αργυρίου, 46' Ντακόλ), Γροντής (78' Τσεβάς), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Περαμαϊκός: Μώτος, Λαππατάς, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Ερρίκος, Ανδριανόπουλος, Λαμπρινάτος (69' Ιατρού), Βεστάκης, Ντούλιας (54' Σεβάι), Χατζηγιαννάκος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.