Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τεσσάρες για Γιουβέντους και Ρόμα, σπουδαίο «διπλό» για Νάπολι

Σέριε Α: Τεσσάρες για Γιουβέντους και Ρόμα, σπουδαίο «διπλό» για Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2014 18:03
Εύκολο απόγευμα είχαν οι τρεις πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς η Γιουβέντους κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας την Κάλιαρι και διατήρησε το +8 από τη Ρόμα η οποία επικράτησε με 4-0 της Τζένοα. Εύκολα και η Νάπολι η οποία πήρε σπουδαίο διπλό με 3-0 στην έδρα της Βερόνα.

Ασταμάτητη είναι η Γιουβέντους η οποία κέρδισε με 4-1 την Κάλιαρι εκτός έδρας και έκανε το 11x11 στην Ιταλία!

Η «Γηραιά Κυρία» τα βρήκε… σκούρα στο πρώτο ημίχρονο καθώς η Κάλιαρι πήρε προβάδισμα στο 21’ με τον Πινίγια και παρά την ισοφάριση του Γιορέντε στο 31’, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο στην επανάληψη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε «καθάρισε» τη νίκη σε τρία λεπτά, με τους Μαρκίσιο (73’), Γιορέντε (76’) να κάνουν το 3-1, ενώ ο Λιχτστάινερ μετά από δύο ασίστ, έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 στο 80ο λεπτό.

Έτσι, η Γιουβέντους διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, 8 περισσότερους από την δεύτερη Ρόμα.

Άνετα η Ρόμα


Σέριε Α: Τεσσάρες για Γιουβέντους και Ρόμα, σπουδαίο «διπλό» για Νάπολι
Περίπατο έκανε κόντρα στην Τζένοα η Ρόμα, η οποία διέλυσε με 4-0 την ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη στο Ολίμπικο και παρέμεινε στο -8 από την Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος, με τον Φλορέντσι να πετυχαίνει ένα από τα γκολ της χρονιάς με ψαλιδάκι, ανοίγοντας το σκορ στο 25’, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Τότι έκανε το 2-0 για τους «τζιαλόρισι».

Στο 43’ ο Μαικόν ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 52’ ο Μπενατιά έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Μάλιστα στο 60’ η Τζένοα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ματουζάλεμ, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η Ρόμα πάτησε… φρένο και δεν πέτυχε και πέμπτο τέρμα.

Στον πάγκο έμειναν οι Βασίλης Τοροσίδης για τη Ρόμα όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η γκολάρα του Φλορέντσι:



Σπουδαίο «διπλό» για Νάπολι


Σέριε Α: Τεσσάρες για Γιουβέντους και Ρόμα, σπουδαίο «διπλό» για Νάπολι
Μεγάλη νίκη και για την Νάπολι η οποία επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Βερόνα και διατήρησε το -2 από την δεύτερη Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες του Ιγκουαίν, ο Μέρτενες με εξαιρετικό πλασέ στο 27’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η Βερόνα, έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Μόρα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ «κλείδωσε» τη νίκη σε τέσσερα λεπτά στην επανάληψη, χάρη στα γκολ των Ινσίνιε (72’) και Τζεμαιλί (76’).

Νωρίτερα, Τορίνο και Φιορεντίνα ήρθαν ισόπαλες 0-0, ενώ η Αταλάντα επικράτησε με 2-1 της Κατάνια στο Μπέργκαμο, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να μειώνει στο 89’ για τους φιλοξενούμενους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.