Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 19:19
Αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ πήρε τελικά τη νίκη με 2-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο τον αποκλεισμό της από την Άρσεναλ στο Κύπελλο. Με Μιραλάς η Έβερτον, νίκες-«χρυσάφι» για Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ.

Μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Αγγλίας από την Άρσεναλ, η Τότεναμ ήθελε νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και στο 8’ έχασαν πέναλτι με τον Πάντσεον, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα... περιστέρια.

Η Τότεναμ δεν μπορούσε να συνέλθει και με εξαίρεση ένα σουτ του Μπεντάλεμπ που κατέληξε στο δοκάρι της Πάλας, δεν είχε να επιδείξει άλλη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 50’ πήραν προβάδισμα με δυνατό σουτ του Έρικσεν. Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και εν τέλει ο Ντεφόε, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Φεβρουάριο για λογαριασμό της Τορόντο, «σφράγισε» τη νίκη της Τότεναμ κάνοντας το 2-0 στο 73ο λεπτό.

Με Μιραλάς η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον
Την ανωτερότητα της απέναντι στη Νόριτς απέδειξε στο γήπεδο η Έβερτον η οποία κέρδισε εύκολα με 2-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τον Κέβιν Μιραλάς να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Υπό το βλέμμα του Άιντεν ΜακΓκίντι, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο 4,5 ετών, η Έβερτον κέρδισε άνετα με 2-0 την Νόριτς και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία της στην έδρα της Στόουκ (1-1).

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 11’ με τρομερό γκολ του Μπάρι στο 23’, ενώ ο Μιραλάς στο 59’ «σφράγισε» τη νίκη των «ζαχαρωτών» με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από την άλλη, η Νόριτς δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά με εξαίρεση την κεφαλιά του Σνότγκρας στο 79’ που κατέληξε στο δοκάρι του Χάουαρντ.

«Διπλά» παραμονής για Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ


Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Σάντερλαντ η οποία έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Άνταμ Τζόνσον, κέρδισε με 4-1 την Φούλαμ και παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη του υποβιβασμού.

Οι «μαυρόγατες» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Άνταμ Τζόνσον ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (29’, 69’, 85 πεν), ενώ έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Κι (41’)!

Από την άλλη η Φούλαμ, έχοντας τον Γιώργο Καραγκούνη εκτός αποστολής, κατάφερε απλώς να μειώσει στο 52’ με τον Σίντγουελ...

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον
Μεγάλη νίκη και για την Γουέστ Χαμ, καθώς τα «σφυριά» επικράτησαν με 2-0 της Κάρντιφ στην Ουαλία παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες στα τελευταία 18 λεπτά λόγω αποβολής του Τόμκινς.

Το σκορ για τους Λονδρέζους άνοιξε στο 42’ ο Κ. Κόουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νόμπλ μετά από ασίστ του Κάρολ, που επέστρεψε στην ενεργό δράση, «σφράγισε» το τρίποντο-χρυσάφι για την ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σαουθάμπτον επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο «Σεντ Μέρις» χάρη στο γκολ του Λαλάνα στο 66ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:


Σάββατο

Χαλ-Τσέλσι 0-2
(56' Αζάρ, 87’ Τόρες)

Έβερτον-Νόριτς 2-0
(23’ Μπάρι, 59’ Μιραλάς)

Κάρντιφ-Γουέστ Χαμ 0-2
(42’ Κ. Κόουλ, 90’+3’ Νομπλ)

Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ 1-0
(66’ Λαλάνα)

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 2-0
(50’ Έρικσεν, 73’ Ντεφόε)

Φούλαμ-Σάντερλαντ 1-4
(52’ Σίντγουελ - 29’, 69’, 85’ Τζόνσον, 41’ Κι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι (19:30)

Κυριακή

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (16:05)

Στόουκ-Λίβερπουλ (18:10)

Δευτέρα

Άστον Βίλα- Άρσεναλ (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.