Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έως και έξι εβδομάδες εκτός ο Φαν Πέρσι!

Έως και έξι εβδομάδες εκτός ο Φαν Πέρσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 18:01
Εκτός δράσης για ακόμα έξι εβδομάδες κινδυνεύει να μείνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Άσχημα μαντάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον μηρό από τις 10 Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ολλανδός επιθετικός κινδυνεύει να παραμείνει εκτός δράσης για άλλες έξι εβδομάδες!

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της επιβεβαίωσε ότι ο Φαν Πέρσι βρίσκεται στην Ολλανδία για να επισκεφθεί έναν δικό του ειδικό γιατρό για να ξεπεράσει όσο δυνατόν γρηγορότερα τον τραυματισμό του.

Εάν οι πληροφορίες ισχύουν, τότε ο Ολλανδός επιθετικός είναι αμφίβολο εάν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Φεβρουαρίου!

Οι δηλώσεις του Μόγιες για τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι: «Είναι ένας περίεργος τραυματισμός. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και να τον έχουμε κοντά μας όσο το δυνατόν το γρηγορότερο. Δεν θέλω να προσδιορίσω χρονικά την επιστροφή του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.