Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Γεντί Κουλέ» η Βέροια

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Γεντί Κουλέ» η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 17:17
Με γκολ του Μπεν στο 85’, η Βέροια υποχρέωσε τον ΟΦΗ στην πρώτη του φετινή ήττα στο «Γεντί Κουλέ» (1-0), πανηγυρίζοντας παράλληλα το πρώτο της «τρίποντο» μακριά από το γήπεδο της. Με εννιά παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι!

Νίκη-«χρυσάφι» στην προσπάθεια της για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ πήρε η Βέροια, η οποία κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», κερδίζοντας το πρώτο της «τρίποντο» σε εκτός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν!

Ο ΟΦΗ είχε «φλύαρη» κατοχή καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες με εξαίρεση ένα σουτ του Περογαμβράκη, στις αρχές του ματς, σε αντίθεση με τη Βέροια η οποία είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπεν για να ανοίξει το σκορ στην επανάληψη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 75’ όταν ο Μπούρμπος μέσα σε διάστημα δύο λεπτών δέχθηκε δύο κίτρινες και αποχώρησε, ενώ στο 82’ ο Ζόρο ακολούθησε τον δρόμο του συμπαίκτη του προς στα αποδυτήρια, καθώς αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Μπαργκάν.

Η Βέροια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 85’, ο Μπεν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και με πλασέ χάρισε τη νίκη στη «βασίλισσα του Βορρά» η οποία έφτασε τους 18 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Αντίθετα ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα, έμεινε στους 22 βαθμούς και για την ώρα παραμένει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.