Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 16:44
Με γκολ των Αζάρ και Τόρες στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι «απέδρασε» με νίκη (2-0) από την έδρα της Χαλ και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «KC Stadium» της Χαλ, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 των νεοφώτιστων, σκορ που της επιτρέπει να ανέβει προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Χαλ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η Τσέλσι ισορρόπησε και στο 33’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Οσκάρ για να ανοίξει το σκορ, καθώς ο ΜακΓκρέγκορ κατάφερε να διώξει το σουτ του Βραζιλιάνου από την μικρή περιοχή!

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μπήκε πιο δυνατά και στο 56’ κατάφερε να πετύχει σκοράρει με τον Αζάρ ο οποίος πήρε την μπάλα από τακουνάκι του Κόουλ και με ωραία ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε».

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν, και στο 87’ ο Φερνάντο Τόρες «σφράγισε» τη νίκη για την Τσέλσι, η οποία χάρη στο τελικό 2-0 έφτασε τους 46 βαθμούς και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.