Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή ο Μπαϊράμι, πρόβλημα με Λαγό

Στην αποστολή ο Μπαϊράμι, πρόβλημα με Λαγό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 20:15
Μετά από 2,5 μήνες απουσίας, ο Εμίρ Μπαϊράμι επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Εκτός ο Λαγός.

Αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 2,5 μήνες και την επέμβαση που είχε υποβληθεί έχει ο Εμίρ Μπαϊράμι, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Τάσος Λαγός ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες.

Αυτό σημαίνει πως εκτός από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ θα είναι αμφίβολος για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, ο τραυματίας Σίλντενφελντ και ο Πέτριτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σε περίπου 2-3 εβδομάδες.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.