Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέρντιναντ: «Προσπάθησα να φέρω τον Ρονάλντο ξανά στο Μάντσεστερ»

Φέρντιναντ: «Προσπάθησα να φέρω τον Ρονάλντο ξανά στο Μάντσεστερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 17:36
Στην αποκάλυψη ότι προσπάθησε να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι αποκάλυψε ο Ρίο Φέρντιναντ μιλώντας στη «dailymail».

Ο διεθνής αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντo πίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρέαλ:

«Ήταν ένα από τους ανθρώπους που τηλεφώνησα περισσότερο. Όμως πλέον η ευκαιρία χάθηκε. Εάν θα ερχόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ήταν το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ» δήλωσε ο Φέρντιναντ και συνέχισε:

«Πάντως, εάν έφευγε από την Ρεάλ, πιστεύω πως η ομάδα που θα επέλεγε να συνεχίσει την καριέρα του θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, όμως δεν θα το μάθουμε ποτέ πλέον».

Παράλληλα ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε πως ο Ρονάλντο αξίζει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας»:

«Κάναμε μια συζήτηση στην προπόνηση και νομίζω πως είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος της φετινής χρονιάς που μας πέρασε. Κοιτάξτε τα γκολ του. Έχει πετύχει πιο πολλά τέρματα σε σύνολο από αρκετές ομάδες για το 2013. Βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο και θα έπρεπε να είχε κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» όταν η Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα στην Ισπανία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.