Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαρσία: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω την καριέρα μου»

Γκαρσία: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω την καριέρα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 14:50
Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες ο Πάμπλο Γκαρσία όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω», τόνισε ο Ουρουγουανός αφήνοντας αιχμές για Στέφενς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έλυσε και τυπικά το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και αποχώρησε από την Τούμπα, με τον 36χρονο να συνεχίζει την καριέρα του στην Ξάνθη για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Ουρουγουανός άσος δείχνει πικραμένος από την αγωνιστική μεταχείριση που είχε, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές για τον Χουμπ Στέφενς, τονίζοντας πως «δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου πει αν έχει τελειώσει η καριέρα μου ή όχι», ενώ μίλησε στα ελληνικά, λέγοντας «σας αγαπώ» για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

«Βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο της καριέρας μου. Πάντοτε, σέβομαι όλο τον κόσμο. Αυτό που ήθελα να ξέρω ήταν αν θα παίζω ή όχι. Πάντα με θυσίες κέρδισα πολλά στο ποδόσφαιρο και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου πει αν έχει τελειώσει η καριέρα μου ή όχι. Αυτό πρέπει να είναι δική μου επιλογή. Αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με γνωρίζει και τους γνωρίζω και εγώ. Πάντα έδινα το 100% για την ομάδα. Πιστεύω θα τους μείνει στη μνήμη ένας Ουρουγουανός που ίδρωσε και μάτωσε για τη φανέλα
».

Για το αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι σε άλλο πόστο:

«Για το μέλλον δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν θέλω να το κάνω ούτε τώρα. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, έχω μεγάλο διάστημα να παίξω. Ευχαριστώ την Ξάνθη που με θυμήθηκε και θέλω να τιμήσω τη φανέλα της όπως έκανα παντού ως επαγγελματίας».

Τέλος, μίλησε στα ελληνικά, λέγοντας «σας αγαπώ» για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σεβόμενη την επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία να συνεχίσει να αγωνίζεται, συμφώνησε στην παραχώρησή του για τους επόμενους έξι μήνες στην Skoda Ξάνθη.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος το προσεχές καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί ανοιχτές τις πόρτες της για τον εμβληματικό ποδοσφαιριστή που τίμησε τα τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Μοντεβιδέο Γουόντερερς (Oυρουγουάη), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), Μίλαν (Ιταλία), Βενέτσια (Ιταλία), Οσασούνα (Ισπανία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Θέλτα (Ισπανία), Μούρθια (Ισπανία), προτού έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 153 ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία σκόραρε 6 φορές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.