Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στη Βόλφσμπουργκ ο Ντε Μπρούιν

Πλησιάζει στη Βόλφσμπουργκ ο Ντε Μπρούιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 13:44
Πλησιάζει στη Βόλφσμπουργκ ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς δηλώσε πως οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι είναι σε καλό δρόμο.

Μια «ανάσα» από το να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στη Βέρντερ Βρέμης ως δανεικός από την Τσέλσι, ωστόσο τη φετινή σεζόν δεν μπόρεσε να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Ήδη αρκετά δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Βέλγου μεσοεπιθετικού στη Βόλφσμπουργκ, με τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς να διευκρινίζει πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, όμως τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο:

«Κάποιες εφημερίδες γράφουν ήδη πως έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι, όμως κάτι τέτοιο είναι πρόωρο. Δεν μπορούμε ακόμα να ανακοινώσουμε τη συμφωνία, όμως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Μάλιστα ο Άλοφς δήλωσε πως εάν ο Ντε Μπρούιν φύγει από την Τσέλσι, θα φύγει μόνο για τη Βόλφσμπουργκ:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον για πού θα αγωνίζεται ο Ντε Μπρούιν εάν φύγει. Θα παίξει στη Βόλφσμπουργκ… Είναι μια προσπάθεια ώστε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα» δήλωσε.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα η Τσέλσι ζητάει το ποσό των 17 εκατ. λιρών για να παραχωρήσει τον διεθνή άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.