Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Οκ» Μακρόπουλου για «Λεωφόρο»

«Οκ» Μακρόπουλου για «Λεωφόρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2013 03:13
Το «πράσινο φώς» για να αρχίσουν οι εργασίες στην «Λεωφόρο» και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν συντομότερο στη φυσική του έδρα, έδωσε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογο του στην ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο την περασμένη εβδομάδα όπου τον ενημέρωσε ότι δίνει τελικώς το «οκ» ώστε να αρχίσουν οι εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα το εκμισθωτήριο.

Αν και αρχικώς είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσουν τα έργα προτού διασφαλίσει εγγράφως και ενυπόγραφα τις απαιτήσεις του, τελικώς αποφάσισε να αλλάξει στάση ώστε οι «πράσινοι» να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τη φυσική του έδρα στα πλέι-οφ. Μάλιστα γι’ αυτή την ενέργεια ο Αλαφούζος τον ευχαρίστησε και του τόνισε πως η ΠΑΕ θα στηρίξει τον Ερασιτέχνη με κάθε δυνατό μέσο.

Τα στελέχη της ΠΑΕ μετέβηκαν στο ΥΠΕΚΑ τη Δευτέρα και κατέθεσαν το φάκελο με τα προβλεπόμενα έργα στο γήπεδο, ενώ παράλληλα συνομίλησαν με τους υπεύθυνους της Πολεοδομίας, ζητώντας τη ταχύτερη δυνατή έγκριση του φακέλου για να αρχίσουν οι εργασίες και να είναι το γήπεδο έτοιμο για τα πλέι-οφ αν βέβαια ο Παναθηναϊκός καταφέρει τελικώς να συμμετάσχει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.