Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με Κλάους

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με Κλάους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 22:31
Ο Ηρακλής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» με τέρμα του Αθανασιάδη στο 58’ επικράτησε με 1-0 στο Καυτανζόγλειο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου. Ντεμπούτο ο Μαντούρο, επέστρεψε ο Κάτσε.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα προημιτελικά έκανε ο ΠΑΟΚ ο οποίος δεν εντυπωσίασε κόντρα στον μαχητικό Ηρακλή, ωστόσο κατάφερε να πετύχει εκτός έδρας χάρη στη κεφαλιά του Αθανασιάδη (58’) και να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (22/1).

Ο Ηρακλής έκλεψε τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 8’ με τον Ζάχορα και στο 16’ με τον Ονουάτσι για να πάρει το προβάδισμα.

Μετά το πρώτο 20λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει, και στο 23’ είχε δοκάρι σε σουτ του Γεωργιάδη, σε μια φάση που ο Κουτσιαύτης δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Σαββίδη.

Ωστόσο στη συνέχεια ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και ο Ηρακλής συνέχιζε να είχε την υπεροχή αλλά οι παίκτες του Όγιος δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον εξαιρετικό Γλύκο.

Η είσοδος του Μαντούρο στο δεύτερο μέρος βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βελτιωθεί στον ανασταλτικό τομέα και εν τέλει στο 58’ ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Αθανασιάδη.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει έχοντας πολύ καλή ευκαιρία στο 62’ με τον Τάι για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάτσε επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πέντε μήνες και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Ηρακλή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.