Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό Βόλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 19:38
Με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Μαγούλας χάρη στα γκολ των Δεινόπαπα (68’) και Γκούρμα (86’).

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που διεξήχθη στον Βόλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και τελικώς στο 68’ ο Δεινόπαπας, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα δέκα λεπτά νωρίτερα αντί του Καπετάνου, κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα συνέχισε να έχει το έλεγχο και τρία λεπτά πριν τη λήξη, ο Γκούρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του προβάδισμα στη ρεβάνς που διεξάγεται στις 23/1 στη Μαγούλα ώστε να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «8» εκεί όπου θα συναντήσει τον νικητή του Παναθηναικός- Ηρακλής Ψαχνών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός Βόλου (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης (80’ Ολίσε), Καπετάνος (58' Δεινόπαπας), Πόνσε (70’ Καρράς), Κατσίκης, Γκούρμα.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Σαμαρόπουλος (62' Δημητριάδης), Νόνης, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος, Στρατάκης (70’ Έβερετ), Ασλανίδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.