Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Ονειρική επιστροφή για Μέσι! (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Ονειρική επιστροφή για Μέσι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 00:50
Με τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο μήνες και να πετυχαίνει δύο γκολ η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-0 της Χετάφε στο «Καμπ Νου» και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στους «8» του θεσμού. Τα άλλα δύο γκολ ο Φάμπρεγκας (9’, 63’ πεν).

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ονειρική βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από δύο μήνες, αντικαθιστώντας τον Ινιέστα στο 64’, και με δύο δικά του γκολ (90’, 90+2’) «σφράγισε» ουσιαστικά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους «μπλαουγκράνα» να παίρνουν τη νίκη με 4-0 στο Καμπ Νου.

Τα άλλα δύο γκολ των Καταλανών σημείωσε ο Φάμπρεγκας ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 8’ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Την «σκυτάλη» ανέλαβε ο Αργεντινός ο οποίος στο 90’ σκόραρε από κοντά για το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις με ωραία ενέργεια μετά από αντεπίθεση, έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ το οποίο μετατρέπει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τη ρεβάνς στις 16 του μήνα.

Τα γκολ του Μέσι:



Ήττες για Μπιλμπάο και Εσπανιόλ, προβάδισμα η Αλμερία


Κύπελλο Ισπανίας: Ονειρική επιστροφή για Μέσι! (video)
Την ήττα με 1-0 στην έδρα της Μπέτις γνώρισε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στο «Σαν Μαμές» εάν θέλει να πάρει την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Η Μπέτις μπορεί να είναι ουραγός στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στους Βάσκους χάρη στο γκολ του Κάστρο στο 42’.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες με τον Σόσα αυτή του Βαλβέρδε και με τον Βερδού στο φινάλε του παιχνιδιού οι Ανδαλουσιανοί.

Από την άλλη, η Αλκορκόν μετά τη Γρανάδα, έχει αρκετές πιθανότητες να αποκλείσει και την Εσπανιόλ, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στην ρεβάνς (15/1).

Η ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν επικράτησε χάρη στο γκολ του Πατσέκο στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο τέταρτο παιχνίδι της ημέρας, Σανταντέρ και Αλμερία ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης, σκορ που δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των «16»:


Τρίτη

Βαλένθια - Ατλέτικο 1-1

Τετάρτη

Αλκορκόν - Εσπανιόλ 1-0

Μπέτις - Μπιλμπάο 1-0

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 4-0

Σανταντέρ - Αλμερία 1-1

Πέμπτη

Σοσιεδάθ - Βιγιαρεάλ (20:30)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λεβαντε (22:30)

Ρεάλ - Οσασούνα

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Τα ζευγάρια στους «8»:


Ράγιο Βαγιεκάνο/Λεβάντε – Μπαρτσελόνα/Χετάφε

Σοσιεδάθ/Βιγιαρεάλ – Αλμερία/Σανταντέρ

Αλκορκόν/Εσπανιόλ – Ρεάλ/Οσασούνα

Βαλένθια/Ατλέτικο – Μπέτις/Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.