Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με εξάρα η Μάντσεστερ Σίτι!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με εξάρα η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 23:38
Θέση για τον τελικό του Λιγκ Καπ έκλεισε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε με 6-0 τη Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων, με τον Νεγρέδο να σημειώνει χατ-τρικ.

Καταιγιστική ήταν κόντρα στη Γούεστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε με 5-0 στο «Έτιχαντ» και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλει» στις 2 Μαρτίου.

Οι «πολίτες» πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Νεγρέδο (12’, 26’), ενώ ο Τουρέ με το 13ο φετινό του γκολ στο 40’, «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 49ο λεπτό ο Νεγρέδο ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, ενώ στη συνέχεια ο Τζέκο με δύο γκολ (61’, 90’) διαμόρφωσε το τελικό 6-0, σκορ που μετατρέπει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τον επαναληπτικό στο «Άπτον Παρκ» (21/1).

Μάλιστα, αύτη ήταν η δεύτερη σερί «βαριά» ήττα για την Γουέστ Χαμ η οποία την Κυριακή αποκλείστηκε από το Κύπελλο με 5-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον το μέλλον του Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο των «σφυρίων» είναι αμφίβολο…

Πλέον μένει να δούμε εάν θα έχουμε μονομαχία του Μάντσεστερ στον τελικό του Γουέμπλει, κάτι που θα συμβεί εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανατρέψει στο «Όλντ Τράφορντ» την ήττα με 2-1 από τη Σάντερλαντ που γνώρισε την Τρίτη στο «Στάδιο του Φωτός».

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Λιγκ Καπ (πρώτοι αγώνες):


Τρίτη

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45'+2 αυτ. Γκιγκς, 64' πέν. Μπορίνι - 52' Βίντιτς)

Τετάρτη

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 6-0 (12', 26', 49' Νεγρέδο, 40' Τουρέ, 61', 90' Τζέκο)

*ρεβάνς 21 και 22 Ιανουαρίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.