Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Έικρεμ η Κάρντιφ

Πήρε Έικρεμ η Κάρντιφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 17:02
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει συμπληρώσει ούτε δέκα ημέρες ως τεχνικός της Κάρντιφ, ωστόσο προχώρησε ήδη στην πρώτη του μεταγραφή, με την ουαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Μάγκνους Βολφ Έικρεμ από τη Χέρενφεν.

Την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή σεζόν έκανε η Κάρντιφ αποκτώντας τον Μάγκνους Βολφ Έικρεμ χωρίς να κάνει γνωστό το κόστος της μεταγραφής αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος διεθνής Νορβηγός χαφ είναι παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στη Μόλντε, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας.

Ο ίδιος αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στην Ολλανδία με τη φανέλα της Χέρενφεν, ενώ το Σάββατο βρίσκονταν στις εξέδρες του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» παρακολουθώντας την πρόκριση της Κάρντιφ επί της Νιούκαστλ (2-1) για το Κύπελλο Αγγλίας.

Μαζί του βρίσκονταν ο 18χρονος μέσος Ντιέλι, παίκτης της Μόλντε ο οποίος αναμένεται να πάρει σειρά και να υπογράψει συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Βίνσεντ Ταν είχε ξεκαθαρίσει στον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μάλκι Μακάι πως δεν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου καθώς το μπάτζετ του καλοκαιριού ξέφυγε κατά 15 εκατ. λίρες…

Ωστόσο μετά την απομάκρυνση του Σκωτσέζου τεχνικού, η ουαλική ομάδα πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της κίνηση και… έπεται συνέχεια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.