Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Σοκ στο 90+3’ για Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Σοκ στο 90+3’ για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 00:55
Η Ατλέτικο κρατούσε την νίκη μέχρι το 90+3’στο «Μεστάγια», ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Πόστιγκα ισοφάρισε σε 1-1 για τη Βαλένθια και της έδωσε ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της φάσης τω «16» του Κυπέλλου που θα γίνει στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Το μυαλό της στον αγώνα του Σαββάτου με τη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είχε η Ατλέτικο, καθώς η Βαλένθια ήταν η κυρίαρχος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Μεστάγια» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να πάρουν το προβάδισμα και μετά από μεγάλο λάθος του Γκουαίτα, οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 72', με τον Ραούλ Γκαρσία να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0 υπέρ των Μαδριλένων.

Η Βαλένθια προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο λίγο η αστοχία των παικτών του Χουάν Αντόνιο Πίτσι αλλά και οι τρομερές αποκρούσεις του Κουρτουά κρατούσαν το προβάδισμα για την Ατλέτικο, η οποία όπως όλα έδειχναν θα έφευγε με μια νίκη- μισή πρόκριση από το «Μεστάγια».

Ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+3’, ο Φεγκουλί έστρωσε στον Πόστιγκα και αυτός από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ατλέτικο ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Πλέον οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στις 14 Ιανουαρίου στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τη ρεβάνς της φάσης των «16», με την Ατλέτικο βέβαια να έχει ακόμα το πλεονέκτημα λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.