Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μπαμ» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!

«Μπαμ» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 00:18
Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Λεβαδειακός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο αλλά και στην ΑΕΚ.

Εντυπωσιακή κίνηση για τον Λεβαδειακό, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια!

Πρόκειται για τον 33χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ με Πορτογαλική υπηκοότητα που αγωνιζόταν μέχρι το 2012 στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει δύο Γιουρόπα Λιγκ (2010, 2012) και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2012).

Ο Ασουνσάο έχει σπουδαίες παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο ενώ γνωρίζει τα ελληνικά γήπεδα από την παρουσία του στην ΑΕΚ τη σεζόν 2004-2005 ως δανεικός από την Πόρτο, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

Το 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάολο (11 συμμετοχές), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Λα Κορούνια έχοντας 9 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Στα γραφεία της ομάδος βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλική υπηκοότητα διεθνής αμυντικός μέσος Paulo Assuncao, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europaleague και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.