Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ηλιάδης: «Ο υποβιβασμός θα έχει ονοματεπώνυμο, Λάμπρος Σκόρδας»

Ηλιάδης: «Ο υποβιβασμός θα έχει ονοματεπώνυμο, Λάμπρος Σκόρδας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 19:09
απάντηση στις κατηγορίες του Λάμπρου Σκόρδα, έδωσε μέσω γραπτής επιστολής ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο υποβιβασμός θα έχει το ονοματεπώνυμο του».

Ο Λάμπρος Σκόρδας σε συνέντευξη του στον «Sentra 103,3» κατηγόρησε τον Ηλιάδη πως είναι «βαλτός από αυτούς που διέλυσαν την ομάδα πέρυσι και την διέλυσε και φέτος», και ο πρώην πρόεδρος του Άρη, απάντησε με γραπτή δήλωση, απευθυνόμενος στις ευθύνες του νυν ισχυρού άνδρα του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ηλιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ενδεχόμενος υποβιβασμός του Άρη θα φέρει το ονοματεπώνυμό του Λάμπρου Σκόρδα, ενώ κάνει λόγο πως επανήλθε «πραξικοπηματικά» στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«O κ. Σκόρδας ο οποίος «πραξικοπηματικά» επανήλθε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει την υποχρέωση να σώσει την ομάδα. Το παραμύθι περί Γ’ Εθνικής αποτελεί μέρος της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ακολουθεί από την ημέρα που έχασε τις εκλογές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πείθει πλέον κανέναν. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει και μνήμη και κρίση.

Εάν ο κ. Σκόρδας, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα χρέη του ΑΡΗ, πιστεύει ότι καλύπτεται από το αλάθητο του Πάπα πλανάται. Εχασε πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και επιχειρεί να στοχοποιήσει του πάντες, προσπαθώντας να κατασκευάσει άλλοθι. Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι εάν δεν καταφέρει να σώσει την ομάδα ο υποβιβασμός, που όλοι απευχόμαστε, θα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο. Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από ομοψυχία και όχι από διχαστικές πολιτικές. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.