Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναιτωλικό ο Μπούντιμιρ

Στον Παναιτωλικό ο Μπούντιμιρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 18:52
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Μάριο Μπούντιμιρ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την ομάδα του Μάκη Χάβου, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κροάτης επιθετικός επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα για λογαριασμού του Παναιτωλικού, μετά την θητεία του στον ΑΠΟΕΛ στον οποίο σημείωσε 2 γκολ σε 11 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Ο υψηλόσωμος φορ (1.93μ.) αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Εργοτέλη, την πενταετία 2007-12, μετρώντας συνολικά 140 συμμετοχές, 24 γκολ και 15 ασίστ, και από σήμερα ανήκει στη διάθεση του Μάκη Χάβου, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Από την άλλη, τον αντίθετο δρόμο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ο Αλέξανδρος Καλογέρης, καθώς η Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Ο Μάριο Μπούντιμιρ ολοκλήρωσε σήμερα τη συμφωνία για την ένταξή του στο δυναμικό του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας. Ο Κροάτης επιθετικός επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 25. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο EMILEON (ώρα 5.00 μ.μ.)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.