Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Ντιόγκο και Λούσιο η Παλμέιρας

Πήρε Ντιόγκο και Λούσιο η Παλμέιρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2014 02:48
Στη Παλμέιρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιόγκο, ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τους Ροντόλφο και Φράνσα, ενώ η ομάδα του Σάο Πάουλο ανακοίνωσε και τον Λούσιο.

Ποδοσφαιριστής της Παλμέιρας είναι και επίσημα ο Ντίογκο, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους και στη παρουσιάστηκε μαζί με τους Ροντόλφο και Φράνσα.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος επιθετικός θα συνεχίσει δηλαδή να παίζει στην 1η κατηγορία καθώς η Παλμέιρας κέρδισε την άνοδο τη φετινή σεζόν, τερματίζοντας πρώτη στην δεύτερη κατηγορία.

«Θέλω να κάνω πράγματα που έκανα στον Ολυμπιακό και στην Πορτουγκέζα», τόνισε ο βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος αποκάλυψε πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για τα γκολ που θα πετύχει αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο Ντιόγκο σημείωσε 4 γκολ σε 20 παιχνίδια με τη φανέλα της Πορτουγκέζα στο περσινό πρωτάθλημα, με την πρώην –πλέον- ομάδα του να υποβιβάζεται στα… χαρτιά μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την τιμωρήσει με αφαίρεση βαθμών λόγω χρησιμοποίησης τιμωρημένου παίκτη.

Παράλληλα, η Παλμέιρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούσιο, με τον 35χρονο αμυντικό που αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα στη Σάο Πάολο, να περνάει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.