Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ντι Νατάλε

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ντι Νατάλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 20:09
Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι σε ηλικία 36 ετών ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ουντίνεζε ανακοίνωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την Βερόνα (3-1) πως το καλοκαίρι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 18 χρόνια καριέρας.

«Είμαι 36 ετών, τα γκολ που έχω βάλει είναι περισσότερα από ό,τι οι φορές που έχω κάτσει να φάω με τη γυναίκα μου. Μίλησα με την οικογένεια μου και τον μάνατζερ μου και το έχω αποφασίσει. Μέχρι τότε θα προσπαθήσω να βοηθήσω την Ουντινέζε, ελπίζω να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Έχω ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφασή μου» τόνισε.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίζεται από το 2004 στην Ουντινέζε, μετρώντας πάνω από 300 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και περισσότερα από 150 γκολ! Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 στην Έμπολι στην οποία αγωνίστηκε για οχτώ χρόνια, ενώ μετράει 42 συμμετοχές και 11 γκολ στην Εθνική Ιταλίας.

Αναδείχθηκε δύο συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ της Σέριε (2010, 2011), ενώ το 2010 ψηφίστηκε ως ο Ιταλός παίκτης της χρονιάς. Παρόλα αυτά δεν έχει κατακτήσει κανέναν συλλογικό τίτλο στην καριέρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.