Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόουρα: «Θα αποφασίσουμε αύριο για τον Τσάβι»

Ρόουρα: «Θα αποφασίσουμε αύριο για τον Τσάβι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2013 19:59
Την αποκάλυψη πως ο Τσάβι δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί απέναντι στην Μίλαν και πως στη Μπαρτσελόνα θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στγιμή, αποκάλυψε ο Τζόρντι Ρόουρα ο οποίος όπως τόνισε, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την βασική ενδεκάδα.

Την Τρίτη οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο», ωστόσο σε αυτή τους την προσπάθεια μπορεί να μην έχουν στην διάθεση τους τις υπηρεσίες του Τσάβι ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Έτσι στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, ο Ρόουρα δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για την κατάσταση του Ισπανού χαφ, με τον ίδιο να τονίζει: «Ο Τσάβι προπονείται με τους υπόλοιπους και η αποθεραπεία του πηγαίνει αρκετά καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την αυριανή προπόνηση για να πάρουμε μία ασφαλή απόφαση».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Σκεφτόμαστε την ενδεκάδα εδώ και μέρες. Θα έχουμε αποφασίσει στο διάστημα ανάμεσα στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.