Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη για Μίλαν, έγραψε ιστορία ο Κακά

Σέριε Α: Νίκη για Μίλαν, έγραψε ιστορία ο Κακά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 18:46
Με τον Κακά να πετυχαίνει δύο γκολ, ξεπερνώντας τα 100 τέρματα με τη φανέλα της Μίλαν, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 3-0 της Αταλάντα και επέστρεψαν στις νίκες στην Σέριε Α.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το 2014 για τη Μίλαν η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, επικράτησε με 3-0 της Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κακά.

Ο Βραζιλιάνος άσος έγραψε ιστορία, καθώς άνοιξε το σκορ στο 35’ ενώ ο ίδιος στο 65’ έκανε 2-0 ξεπερνώντας έτσι τα 100 τέρματα με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί καθώς δύο λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κριστιάντε, με τον 18χρονο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 67ο λεπτό.

Ντεμπούτο έκανε με την Μίλαν ο Αντίλ Ραμί, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 83’, ενώ στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονταν το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κεϊσούκε Χόντα.

Με τη νίκη της η Μίλαν έφτασε τους 22 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Σπουδαίες νίκες για Βερόνα και Πάρμα


Σέριε Α: Νίκη για Μίλαν, έγραψε ιστορία ο Κακά
Σπουδαία νίκη στην έδρα της Ουντινέζε πανηγύρισε η Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα (βασικός), η οποία έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λούκα Τόνι (πέτυχε δύο γκολ), πέρασε με 3-1 από το «Φρίουλι» και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

Σημαντική νίκη και για τη Πάρμα, η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 κόντρα στη Τορίνο, γύρισε το σκορ και επικράτησε με 3-1 με αποτέλεσμα να μειώσει στους δύο τη διαφορά της από την 7η θέση.

Από την άλλη, η Τζένοα με τον Φέτφατζίδη να αγωνίζεται στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κέρδισε με 2-0 τη Σασουόλο, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Κατάνια του Ταχτσίδη (έμεινε στον πάγκο) κόντρα στη Μπολόνια του Κονέ (βασικός) και του Χριστοδουλόπουλου (έμεινε στον πάγκο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.