Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΟΚ για 2,5 χρόνια ο Μαντούρο

Στον ΠΑΟΚ για 2,5 χρόνια ο Μαντούρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 16:40
Την απόκτηση του Χέντβιχες Μαντούρο για τα επόμενα 2,5 χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. «Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να γίνει η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα», δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Χέντβιγκες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ, με τον Ολλανδό αμυντικό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Hedwiges Maduro. Ο 28χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τo διάρκειας 2,5 ετών συμβόλαιό του με το σύλλογο.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ που έδωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Είμαι χαρούμενος. Ήρθα σε έναν ωραίο σύλλογο, ωραία πόλη και έτσι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Για την πρώτη φορά που σκέφτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Πάνε λίγες εβδομάδες όταν τηλεφώνησαν στον ατζέντη μου και εξαρχής το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά γιατί ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και είχα ενθουσιασμό να μάθω περισσότερα για την ομάδα. Μίλησα επίσης με τον προπονητή που με πληροφόρησε πολύ για τον ΠΑΟΚ».

Για το κίνητρο ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί στον Άγιαξ, τη Βαλένθια και τη Σεβίλλη να έρθει σε ένα πρωτάθλημα που δεν συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης:«Το κίνητρο μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να γίνει η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει τη φιλοδοξία να γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα κι επίσης συμμετέχει είτε στο Γιουρόπα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι επίσης κίνητρο. Να πάμε μακριά με την ομάδα».

Για το τι γνωρίζει από την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Ότι είναι πραγματικά μια καλή ομάδα, δεύτερη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες, ποδοσφαιριστές με εμπειρία, αλλά και νέοι παίκτες. Είναι μια καλή ομάδα. Θα γίνουμε ισχυρότεροι και θα ωριμάσουμε τα επόμενα χρόνια, με τη φετινή χρονιά συμπεριλαμβανομένη».

Η γνώμη του για τον Στέφνες:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, προπονητής πειθαρχίας που του αρέσει να είμαστε πειθαρχημένοι στον τρόπο που αγωνιζόμαστε ως ομάδα. Έχει πολλή εμπειρία, πολλά τρόπαια στην κατοχή του και αυτό τον κάνει πολύ καλό προπονητή».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά και εάν τον έκανε πιο δυνατό η περιπέτεια της υγείας του:

«Ναι, τελικά δεν ήταν τίποτα, αλλά φυσικά τρομάζεις λίγο για πρέπει να τα ελέγξουν όλα. Τελικα η καρδιά μου είναι καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα...

Ναι με έκανε πιο δυνατό, γιατί εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεσαι πόσο τυχερός είσαι που μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο. Το απολαμβάνω κάθε στιγμή και όλο αυτό μου δίνει κίνητρο να παίζω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια στο μέλλον. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να παίξω αγώνες με τον ΠΑΟΚ».

Το μήνυμα του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα, τα χρώματα της και για την πόλη. Θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερη ομάδα και καλύτερος σύλλογος».

Δείτε τις εργομετρικές εξετάσεις του Maduro πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ στην κάμερα του PAOK TV.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.