Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παίρνει Μπένκα ο ΠΑΟΚ»

«Παίρνει Μπένκα ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 00:58
Σε συμφωνία με τον στόπερ της Πετρολούλ, Αλεξάντρου Μπένκα φέρεται να έχει έρθει ο ΠΑΟΚ όπως αναφέρει ρουμάνικο δημοσίευμα, με συμπαίκτη του, μάλιστα, να τον αποχαιρετά μέσω Facebook!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης Μάαρτεν Μάρτενς για το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά και σε δεύτερη μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με ρουμάνικη ιστοσελίδα, «prosport.ro» ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με τον στόπερ της Πετρολούλ, Αλεξάντρου Μπένκα!

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Πετρολούλ, Μιρτσέα Μπορνέσκου μέσω του προφίλ του στο facebook (φώτο) ανέφερε ότι ο Μπένκα στην τελευταία χρονικά προπόνηση της ομάδας αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του, αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι από τον «δικέφαλο του Βορρά» δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Όσον αφορά τον Μπένκα, πρόκειται για τον 24χρονο υψηλόσωμο στόπερ (1.89μ.) της Πετρολούλ (παίζει και ως αμυντικός χαφ) ο οποίος μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, ενώ αγωνίστηκε φέτος και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Σουόνσι.

Ο ίδιος τα προγουμενά χρόνια αγωνίζονταν στην Οτελούλ Γκαλάτι, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ρουμανίας το 2012 ενώ σύμφωνα με το transfermarkt.com, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.1 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.