Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Γιουβέντους!

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 23:42
Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τη Ρόμα, καθώς επικράτησε με 3-0 στο Τορίνο και πέρασε με +8 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Βιδάλ (17’), Μπονούτσι (48’) και Βούτσινιτς (77’ πεν.) τα γκολ των γηπεδούχων, με 9 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι «τζιαλορόσι».

Ασταμάτητη είναι στην Ιταλία η Γιουβέντους, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες, κερδίζοντας με 3-0 την Ρόμα στο ντέρμπι κορυφής, ξέφυγε με 8 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει τον τίτλο!

Η Γιουβέντους ξεκίνησε το παιχνίδι, αφήνοντας χώρο στην Ρόμα και στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Τέβες να πραγματοποιεί ωραία ενέργεια στο 16’ και την κατάλληλη στιγμή να δίνει στο Βιδάλ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Η Ρόμα προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 48’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, ο Μπονούτσι διπλασίασε τα τέρματα της Γιουβέντους.

Οι ελπίδες των «τζιαλορόσι» να επιστρέψουν στο ματς εκμηδενιστήκαν στο 75’ όταν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι και ένα λεπτό μετά, τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Λεάντρο Καστάν, καθώς έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή με το χέρι!

Ο Μίρκο Βούτσινιτς ανέλαβε την εκτέλεση στο 77’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του!

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 49 βαθμούς και ξέφυγε με +8 από τη δεύτερη Ρόμα που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μείνει στους 41 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Φιορεντίνα με γκολ του Ροντρίγκιεζ στο 66’ κέρδισε με 1-0 τη Λιβόρνο και έπιασε –με παιχνίδι παραπάνω- τη Νάπολι στην 3η θέση με 36 βαθμούς, ενώ Κίεβο και Κάλιαρι ήρθαν ισόπαλες 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.