Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μάρτενς για το… καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Μάρτενς για το… καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 23:01
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς για τα επόμενα 2,5 χρόνια, όμως η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Μάαρτεν Μάρτενς καθώς ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια με το «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Άλκμααρ.

Ο 29χρονος άσος ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ολλανδικής ομάδας πως το συμβόλαιο του (που λήγει το καλοκαίρι) δεν θα ανανεωθεί και έτσι απέκτησε το δικαίωμα να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρτενς μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ τη φετινή σεζόν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος σε ασίστ στην «Ερεντιβίζιε» με 9 τελικές πάσες.

Παίζει είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμή και τα τελευταία 7 χρόνια αγωνίζεται στην Άλκμααρ μετρώντας 164 συμμετοχές και 64 γκολ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 29χρονο Μάαρτεν Μάρτενς. Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ΑΖ Αλκμααρ, αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του Δικέφαλου την 1η Ιουλίου 2014.

Ο Μάρτενς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη ως τις 31 Δεκέμβριου του 2016.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.